ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

OLME APOFASH EFETEIOU

δρομολογια ακτοπλοικων γραμμων Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών. προκατασκευασμενα καταστηματα Δεκτή από την Ολομέλεια του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, επιπλα μυτιληνη που λειτούργησε ως δευτεροβαθμιο δικαστήριο, ιατροι αγρινιο έγινε σήμερα η αίτηση αναστολής της διαπιστωτικής πράξης του νόμου 4127/13 κρανη μηχανων «Έγκριση της επικαιροποίησης του Μεσοπροθέσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» που κατέθεσαν εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

αποδοση σαλιγκαριων Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη απόφαση αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας, eftersom överklagandenämnden medgav att åtgärden tillämpas utan att utvärdera de administrativa och tekniska kunskaper av tjänstemän.

Som domare uppskattar cirklar, Detta beslut förväntas "torpedera" måttet på tillgänglighet, som har stött den påstådda konsolidering av den offentliga sektorn.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αγώνας των εκπαιδευτικών πρέπει να ενταθεί για την οριστική ανατροπή των ύπουλων σχεδίων των ξένων δανειστών και των εγχώριων συνεργατών τους με τα διαπλεκόμενα ιδιοτελή συμφέροντα κατά της δημόσιας εκπαίδευσης και των δικαιωμάτων τους που είναι απόλυτα συνυφασμένα με τα δικαιώματα όλου του λαού.

Leave a Comment