Ígéretes sztrájk TSUNAMI elsöprő az ország!

tsounami_aper-300x186

Újból a Iskra

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΟΑΕΔ, ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – 48ΩΡΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ- ΣΕ 5ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ!

Συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας και πορεία διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ακολούθως στη Βουλή πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ οι οποίοι αντιτάσσονται στη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Οι κινητοποιήσεις των σωματείων εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα και εντάσσονται στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους.

Το βασικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν Όχι στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟκαι ότιΔεν πωλείται η ΛΑΡΚΟκαθώς αυτό που ζητούν είναι να παραμείνει η ΛΑΡΚΟ ανοιχτή και να μην χαθεί καμία θέση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ κατάφεραν να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταικούρα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Τη συμπαράσταση τους εξέφρασαν και εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση.

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ δηλώνουν έτοιμοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και προτίθενται στο άμεσο μέλλον να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Στις προθέσεις τους συγκαταλέγεται και ο αποκλεισμός της εθνικής οδού ΑθηνώνΛαμίας στο ύψος του Μαρτίνου.

Τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων σε ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ εκφράζει η Ένωση Εργαζομένων στον ΗΣΑΠ και καλεί σε κοινή μάχη για την ανατροπή των πολιτικών «του ξεπουλήματος και της απαξίωσης κρίσιμων εταιρειών για την χώρα».

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση τονίζει πως «για μια ακόμα φορά η τύχη των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, ΕΛΒΟ και ΕΑΣ καθώς και της ΛΑΡΚΟ βρίσκεται στοναέρα” και χιλιάδες εργαζόμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, χωρίς μεροκάματο. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι το κλείσιμο ή το ξεπούλημα αυτών των εταιρειών θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στην εθνική οικονομία και στην αμυνα της χώρας, που πλέον θα βρεθεί να εξαρτάται αποκλειστικά από ξένες βιομηχανίες».

ΣΥΡΙΖΑ : ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Κατηγορηματικά αντίθετος σε συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ δήλωσε ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε συνάντηση στη Βουλή με τους προέδρους των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΛΑΡΚΟ.

Όπως είπε, με αυτό το σχέδιο που προωθούν Σαμαράς-Βενιζέλος μαζί με την τρόικα, «πρώτα από όλα ξεπουλιέται σημαντικός εθνικός πλούτος, αφού η επιχείρηση είναι η μόνη στην Ε.Ε. που παράγει νικέλιο αρίστης ποιότητας, εκμεταλλευόμενη δικά της εγχώρια κοιτάσματα συνολικής αξίας περίπου 25 bn. ευρώ, δηλαδή μεγάλο τμήμα στρατηγικής σημασίας του ορυκτού πλούτου της χώρας μας».

Ταυτόχρονα, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, η συρρίκνωση και η ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική και κοινωνική ζημιά στις τοπικές κοινωνίες έξι νομών της χώρας βάζοντας σε κίνδυνο περίπου 6.000 θέσεις εργασίας σε μία τόσο δύσκολη για το λαό μας περίοδο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για την αποτροπή του μεγάλου εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού εγκλήματος συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησής της και θεωρεί ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι οι συντονισμός τους με τους αγώνες των άλλων εργαζομένων για την ανατροπή της κυβέρνησης, της τρόικας και των μνημονίων τους» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας τόνισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θεωρεί ότι όχι μόνο πρέπει να διασωθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της ΛΑΡΚΟ, αλλά και να στηριχθεί και αναπτυχθεί γιατί αποτελεί επιχείρηση στρατηγικής σημασίας και αναγκαίο και βασικό μοχλό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ίδιας της χώρας μας, που θα προωθήσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς».

ΚΚΕ: ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΛΑΡΚΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Παρά τις διαφορές τους, τα εναλλακτικά σενάρια για τη αμυντική βιομηχανία και τη ΛΑΡΚΟ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από κυβέρνηση και ΕΕ, οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις, πετσόκομμα μισθών, προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Azt Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζει πως «η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

ΣΕ ΠΕΝΘΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΑΠΟ 16/9

Στον χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνουν δυναμικά και οι εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΟΑΕΔ, με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 16 Szeptember, διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη εργαζομένων στους φορείς κοινωνικής πολιτικής σε καθεστώς διαθεσιμότητας και την κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την Τρίτη (10/9) οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στο υπουργείο Εργασίας, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέφεραν ότι στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και τον ΟΑΕΔ, συνολικά 618 εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και ότι από το 2008 έως σήμερα το προσωπικό των φορέων έχει μειωθεί κατά 40%.

Εν συνεχεία, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι «έχει ρίξει μαύρο στα ταμεία» και αποκάλυψαν ότι η μέση σύνταξη είναι κατώτερη από εκείνη που υποστηρίζει το υπουργείο Εργασίας, ενώ για την έκδοσή της απαιτούνται 14 έως 15 μήνες.

Εξέφρασαν δε φόβους ότι οι κύριες συντάξεις θα μειωθούν κατά 10%, οι επικουρικές κατά 30%, ενώ το εφάπαξ οδεύει προς πλήρη κατάργηση.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ανεργίας, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ υποστήριξαν ότι ο πραγματικός αριθμός των ανέργων έχει υπερβεί το 1,5 εκατομμύρια και ότι με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουν προηγηθεί χιλιάδες εποχικοί υπάλληλοι δεν θα λάβουν φέτος επίδομα ανεργίας.

Τις κινητοποιήσεις καλύπτουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Εργαζομένων Ασφαλιστικών Ταμείων (ΠΟΠΟΚΠ), η Ομοσπονδία Υπάλληλων ΟΑΕΔ (ΟΥ-ΟΑΕΔ), η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (ΟΣΥΠΕ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ (ΠΟE – ΕΟΠΥΥ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΑΕΕ (ΠΣΕ-ΟΑΕΕ).

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ταυτόχρονα, κατάληψη πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (10/9) εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στον Άλιμο, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα, η οποία θα οδηγήσει στην απόλυση και την ανεργία 263 εργαζόμενους. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Γιώργος Μακράκης, Πρόεδρος της ομοσπονδίας των εργαζομένων, ο όγκος της δουλειάς στον ΟΑΕΔ αυξάνεται συνεχώς.

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17,18 ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΟΕΔΗΝ :4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 12 /9 &

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19/9

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών της Βορείου Ελλάδας και της Θεσσαλίας συνεδρίασε το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)και στη συνέχεια πήρε μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Δ.Ε.Θ.

Το Γενικό Συμβούλιο κατέληξε σε αποφάσεις κινητοποιήσεων, καλώντας τους γιατρούς ΕΣΥ σε ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 17, 18, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ για τη μαχητική προώθηση των στόχων του 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΟΕΝΓΕ, τη συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ, το συντονισμό και συμπόρευσή μας με την απεργία της ΟΛΜΕ και άλλων Ομοσπονδιών και Σωματείων που χαράζουν ανυποχώρητα αγωνιστική πορεία διαρκείας.

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ) στη συνεδρίαση της Τρίτης 3 Σεπτέμβρη ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε το Πρόγραμμα Δράσης για μετά το Συλλαλητήριο της ΔΕΘ στις 7 Σεπτέμβρη.

Καλύπτουμε και στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Σωματείων που ανήκουν στην πρώτη Γραμμή των Διαθεσιμοτήτων – Απολύσεων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) θα πραγματοποιήσει 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας την προσεχή Πέμπτη ( 11π.μ. έως 3μ.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας. Θα συμμετάσχει, επίσης, στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 18 και 19 Szeptember, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Τετράωρη στάση εργασίας την προσεχή Τετάρτη (11 π.μ. – 3 μ.μ.) έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και στην 4ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την επομένη, αλλά και στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Azt Bizottság. του σωματείου εργαζομένων, σε έκτακτη συνεδρίασή του, έκρινε ότι «το Γενικό Πανεπιστημιακό ΝοσοκομείοΑττικόνδεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει με ασφάλεια για τους ασθενείς και το προσωπικό του». Εργαζόμενοι ανέφεραν ότι «ολόκληρες πτέρυγες και νοσηλευτικά τμήματα, κλίνες ΜΕΘ, μονάδες Παίδων, Νεογνών, Λοιμώξεων και Ακτινοθεραπείας, χειρουργικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, ενώ τα ράντζα εξακολουθούν να πλημμυρίζουν τους διαδρόμους», καθώςόπως τόνισανστις εφημερίες το νοσοκομείο υπερφορτώνεται και η πληρότητα αγγίζει το 130%.

48ΩΡΗ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 – 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Σε μεγάλη 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 18 και 19 Szeptember θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους ενάντια στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα της «διαθεσιμότητας», των απολύσεων και των υποχρεωτικών μετατάξεων.

Πέραν της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης, οι εργαζόμενοι μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις τους θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις και για άλλες αγωνιστικές δράσεις, οι οποίες, άναλογα με τον τομέα, θα περιλαμβάνουν καταλήψεις, συγκεντρώσεις ενημέρωσης, παραστάσεις διαμαρτυρίας και πολλα άλλα.

Κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία των κλιμακούμενων αγώνων των δημοσίων υπαλλήλων θα διαδραματίσει ο συντονισμός των σωματείων και των ομοσπονδιών μεταξύ τους αλλά και με άλλους κοινωνικούς φορείς.

ΣΕ ΠΕΝΘΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ 23/9 OI MHXANIKOI TOY ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ (ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ)

Την Παρασκευή 6-9-2013, συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το μεγάλο συλλαλητήριο των συνδικάτων το Σάββατο 7-9-2013.

Στην κοινή συνεδρίαση με το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, η συζήτηση επικεντρώθηκε στη νέα σκληρή επίθεση του μνημονιακού μπλοκ (Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ) στο Δημόσιο, στους Δημοσίους υπαλλήλους, στα κοινωνικά αγαθά και την κοινωνία ολόκληρη.

Οι διαθεσιμότητες – απολύσειςπροσχηματικές αξιολογήσεις που θα μετατραπούν σε εργαλεία απολύσεων, οι καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών, οι δραματικές μειώσεις των δομών (οργανικές θέσεις) κατά 50% ως μέσος όρος σε όλο το Δημόσιο, οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου της χώρας, η διάλυση των ασφαλιστικών Ταμείων και του κοινωνικού κράτους, αποτελούν το νέο κύμα βαρβαρότητας της Κυβερνητικής πολιτικής, που καταστρέφει τη χώρα και εξαθλιώνει το λαό.
Η απόφαση του Δ.Σ. για το τι κάνουμε το επόμενο διάστημα, καταγράφει ότι έφθασε η ώρα οι εργαζόμενοι συνολικά και η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας να δώσουν τη μάχη της ανατροπής αυτής της πολιτικής και των κυβερνήσεων που την στηρίζουν. Να διαγράψουν ένα χρέος που δεν τους ανήκει, σε μια ΕΕ που δεν εκπροσωπεί τους πολίτες της αλλά τις πολυεθνικές και τις τράπεζες. Πιο συγκεκριμένα αποφασίσαμε:

1. Όλες οι Α΄βάθμιες ΕΜΔΥΔΑΣ να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις μέχρι τις 18 Szeptember 2013, ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό, να γίνουν περιοδείες και συγκεντρώσεις σ΄ όλους τους χώρους εργασίας των Μηχανικών.
2. Συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που ήδη έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για 18 και 19/9/2013 στην οποία να επιδιωχθεί η μαζική συμμετοχή των Μηχανικών στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που θα οργανωθούν αυτό το διήμερο.

3. Για το διάστημα από 16 έως 28 Szeptember και στα πλαίσια της αγωνιστικής κινητικότητας όλων των συνδικάτων, απόσυρση όλων των εκπροσωπήσεων από Συμβούλια και Επιτροπές σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο, καλώντας παράλληλα και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας να αποφασίσει αντίστοιχη δράση.

4. Από τις 23 Σεπτέμβρη 2013, κλιμακώνουμε με την απόφαση να πραγματοποιηθούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες στο βαθμό που :

α. Οι Γενικές Συνελεύσεις και οι περιοδείες καταγράψουν ότι ο Κλάδος έχει τη διάθεση της κλιμάκωσης του αγώνα όπως αποτυπώνεται στην απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

β. Η συμμετοχή των συναδέλφων στην 48ωρη Πανελλαδική απεργία και στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν να μας δώσει θετικά μηνύματα εντατικοποίησης και κλιμάκωσης του αγώνα.

γ. Προχωρήσουν παράλληλα σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις και άλλες μεγάλες Ομοσπονδίες και πιθανόν η ΑΔΕΔΥ (η ίδια αναφέρεται σε κλιμάκωση μετά την 48ωρη απεργία), ώστε ο αγώνας να έχει προοπτική νίκης.

Συνάδελφοι,
Τα 4 χρόνια διάλυσης της χώρας και φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας είναι ήδη πάρα πολλά. Έχει φτάσει η ώρα να πούμε φτάνει πια στην αναξιοπρέπεια και στην εξαθλίωσή μας. Να δώσουμε την μεγάλη μάχη της ανατροπής αυτής της καταστροφικής πορείας. Το οφείλουμε στην περηφάνια αυτού του λαού που συντρίβεται, στις ζωές που μας κλέβουν, στις επόμενες γενιές που με την ανοχή και την παθητική μας στάση καταδικάζουμε.

Να τους αξιολογήσουμε πρώτα εμείς και να τους απολύσουμε. Itt az idő, nem csak a mért attitűdök szakszervezetek, ruha kollekció és szakszervezeti vezető, és minden munkavállaló és polgára ennek az országnak, az ő lelkiismerete.

Jó meccs ! ! !

Athén 9/9/2013

Szerda 11 Szeptember 2013

 

Leave a Comment